Hvordan få et fint hjemmekontor?


For mange av oss er dette en tid hvor vi er nødt til å sitte på hjemmekontor. Det er tryggest, og vi ønsker å verne om våre kolleger. Men når vi beveger oss fra jobbsfæren til hjemmesfæren, vil våre arbeidsomgivelser forandre seg. Det er viktig for vår trivsel at vi har orden rundt oss. Det er også mange som mener at hjemmekontoret gir mindre stress! En stresset medarbeider jobber dårlig!

Trivsel på hjemmekontoret

For at du skal kunne trives på jobb, er det viktig at du har orden rundt deg. Det er mange ting som trengs, og det er viktig å kjøpe hjem det som kreves. Dette kan man handle på nett, og det kan være lurt å lete seg frem der hva man trenger, før man kjøper. Det er ingenting som er mer irriterende enn å ikke finne noe man trenger der og da!

Hvordan være effektiv

Det er viktig at du har en god rytme i hverdagen på hjemmekontor, selv om du er i den private sfære, og har dine vante hjemmeting rundt deg. Sett av et dedikert område til jobb, slik at du ikke blir distrahert av de tingene du vanligvis bruker når du er hjemme. Jobb er jobb! Ha også kontakt med dine kolleger, slik at du får et trivelig «arbeidsmiljø» når du er hjemme.