Hvor er laderen til PC’en?


Bor du i en husholdning med flere familiemedlemmer? Da kjenner du kanskje til kaoset med ledninger og ladere. Til å begynne med hadde alle enheter hver sin lader, men etterhvert har man kanskje bare én som man bytter på – fordi de andre er ødelagte, eller på mystisk vis har forsvunnet.

Hold orden

Den digitale verden har kommet for å bli, og det blir bare mer og mer kaos i alle duppedittene og alt tilbehøret. Et tips er å lage faste plasser til ladere og tilbehør, gjerne til PCene også. Sjul de faste ledningene i hjemmet, så blir det lettere å finne de løse når du trenger dem. Det er en myte at ledningen ikke kan stå i hele tiden, batteriet slutter å lade når det har nådd 100% uansett.

Varetelling

Om det er mange i heimen, eller bare en, har det kanskje samlet seg opp litt over tid uansett? Bestem deg for å få en oversikt over hva som finnes, og kast det gamle. Nye ting kommer hele tiden i den digitale verden, og det vi hadde før blir fort utdatert. Ikke samle på alt – gi bort, pant, selg eller kast. Kjøp nytt her hvis du trenger en ny lader, eller flere, til husholdningen.